Agenda Comunicació

DISSABTE, 2 D’OCTUBRE DE 2021

10 h
L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, presidirà el Dia de la Ciutat a la Fira de Sant Miquel. Lloc: Fira de Lleida.
Assistiran els membres de la corporació municipal.

11 h
L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, assistirà a la presentació de la Web de la Transformació Econòmica. Lloc: Estand de la Diputació a la Fira de Lleida.

11.45 h
Recepció dels guanyadors del premi ‘Lleida’ de la campanya Compra i Descobreix Catalunya 2021 – Xarxa Barris Antics. Lloc: Seu Vella.
Hi assistirà la regidora Marta Gispert.

12 h
L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, presidirà la recepció del Dia de l’Horta. Lloc: Estand de l’Ajuntament de Lleida a la Fira de Lleida.
Hi assistiran els tinents d’alcalde Toni Postius, Jordina Freixanet i Paco Cerdà i els regidors David Melé i Mariama Salla.

12.30 h
L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, presidirà la presentació del Videojoc “Horta de Lleida”. Lloc: Estand de l’Ajuntament de Lleida a la Fira de Lleida.
Hi assistiran els tinents d’alcalde Toni Postius i Paco Cerdà i els regidors David Melé i Mariama Sall.

13 h
L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, participarà en el Fòrum per a l’Impuls de la Transformació Digital en el Sector Agroalimentari – Datagri 2021. Lloc: Estand de la Paeria, pavelló 3 de Fira de Lleida.

16 h
Benvinguts a pagès de l’Horta de Lleida. Lloc: Granja Pifarré.
Hi assistirà la tinent d’alcalde Sandra Castro.

17.30 h
L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, presidirà el lliurament de diplomes noves empreses amb segell Marca Horta. Lloc: Pavelló 3 de Fira de Lleida.
Hi assistiran els tinents d’alcalde Toni Postius i Jordina Freixanet i els regidors David Melé, Joan Ramon Castro i Marta Gispert.

19 h
L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, presidirà la trobada amb tots els emprenedors adherits a la Marca Horta. Lloc: Pavelló 3 de Fira de Lleida.
Hi assistiran els tinents d’alcalde Toni Postius i Jordina Freixanet i els regidors David Melé, Joan Ramon Castro i Marta Gispert.

paeria.cat