12a edició del concurs de fotografia: LLEIDA SÍ / LLEIDA PERÒ…

Quan:
11 de desembre de 2020 @ 11:00
2020-12-11T11:00:00+01:00
2020-12-11T11:15:00+01:00
On:
Res Non Verba
c. Joan Maragall
17
Lleida
Preu:
Gratuït
Contacte:
l’Associació cultural RES NON VERBA
973 281 487
12a edició del concurs de fotografia: LLEIDA SÍ / LLEIDA PERÒ... @ Res Non Verba

Horari: de dimarts a divendres, d’11.00 a 13.00 h i de 17.00 a 20.00 h

Aquest és un concurs diferent de fotografia perquè, a més de la foto, cal un comentari, un text que amplïi el missatge de la imatge. Així el jurat i el públic valoren, més que una imatge, una petita història.

1. Aquest concurs de fotografia està convocat per l’Associació cultural RES NON VERBA, amb seu al carrer Maragall 17 de Lleida.

2. PARTICIPANTS: El concurs es obert a qualsevol persona que hi vulgui participar, sigui o no soci de Res Non Verba.

3. TEMÀTICA. Els temes poden tenir dues orientacions: “Lleida sí” són imatges positives de les comarques de Lleida, racons, edificis, persones, evocacions, plaers, emocions… i tot allò que ens fa sentir satisfets i enamorats del nostre entorn. “Lleida però…” tot el contrari que l’anterior amb sentit crític.

4. OBRES: S’admetrà un màxim de tres obres per autor en cada apartat. Caldrà una butlleta de participació per cada fotografia.

5. FORMAT. El format de les imatges serà en suport paper. Mida entre A-4 i A-3.

6. COLOR. S’admet que les obres siguin en color o blanc/negre. No es permesa la manipulació o alteració digital de les imatges ni el muntatge fotogràfic.

7. TEXT. Cada obra ha d’anar acompanyada d’un text que comenti la imatge, amb un màxim de 50 paraules, més un títol de 6 paraules com a màxim.

8. PRESENTACIÓ. El lliurament de les obres es podrà fer personalment o per correu ordinari adreçat a RES NON VERBA, carrer Maragall, 17, 25003 Lleida (horari: de dimats a dimecres de 11 a 13 i de 17 a 20). I en qualsevol dels establiments col·laboradors. Cada obra haurà de portar adjunta una butlleta de participació amb totes les dades.

9. DATES. La data màxima per la presentació serà el 11 de desembre de 2020. El veredicte del jurat es coneixerà abans del 31 de desembre de 2020.

10. PREMIS. Premi secció “Lleida si” Diploma, Indíbil i obsequi. Premi secció “Lleida però…” Diploma, Mandoni i obsequi

11.EXPOSICIÓ. Els treballs finalistes seran exposats durant el primer trimestre de 2021 a la sala d’exposicions de Res Non Verba. En dates que es comunicaran.

12. JURAT. El jurat estarà format per quatre persones, dos de les quals, seran fotògrafs professionals.

El resultat final serà la suma de valoracions de la fotografia i del text que l’acompanya.

Actuarà de secretari, sense vot, el de Res Non Verba. La decisió del jurat serà inapel·lable.

13.Els autors autoritzen a Res Non Verba a utilitzar les imatges premiades de manera no comercial, les quals quedaran com a propietat de l’Associació.

14. Els autors podran recollir les fotografies no premiades a la seu de Res Non Verba fins a 60 dies després d’acabar l’exposició. Passats aquests 60 dies quedaran com a propietat de Res Non Verba.

15. Qualsevol qüestió sobrevinguda als continguts d’aquestes bases serà decidida per Res Non Verba.

16.La participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica i de tercers per a mesurar l’audiència. Si continueu navegant, esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació d’aquestes cookies. Podeu obtenir més informació AQUÍ

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca