set.
30
Dv
Nit Europea de la Recerca @ Universitat de Lleida
set. 30 @ 10:00 – 22:00
Nit Europea de la Recerca @ Universitat de Lleida

La Nit Europea de la Recerca és un esdeveniment públic dedicat a la divulgació de la ciència que se celebra cada any en més de 300 ciutats de 30 països d’Europa al mateix temps. El seu objectiu és apropar la recerca i els seus protagonistes al públic de totes les edats i donar a conèixer la recerca i la innovació de manera planera i divertida.

Des de la Universitat de Lleida, el grup de recerca GREiA, coordinarà totes les activitats gratuïtes que tindran lloc el dia 30 de setembre, amb l’objectiu de convertir, per un dia, el ciutadà en científic. Per això els investigadors i investigadores del territori aproparan a la ciutadania d’una forma lúdica el seu treball, els beneficis que aporten a la societat i la seva repercussió en la vida quotidiana. Tot això a través de diferents activitats, tallers i xerrades que tindran lloc principalment al Campus de Cappont de la UdL però també en altres centres de recerca de la Universitat.

Les activitats es concentren al vespre, però ja al matí hi ha algunes propostes.
Consulteu el programa a https://researchersnight.udl.cat/

Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida

des.
18
Dg
Taller +Biodiversitat. Anellament d’ocells al Parc de la Mitjana
des. 18 @ 6:15 – 13:00

Si vols conèixer els ocells que viuen al Parc de la Mitjana i als Aiguamolls de Rufea i veure’ls de ben a prop, no et pots perdre les nostres sessions d’anellament. Descobriràs què és i com es fa un anellament científic d’ocells i quines dades ens aporta guiat per un anellador expert.

Horaris: grup experts de 6:15 a 13 h, grup observadors: 1er torn de 9 a 10 h, 2on torn de 10.30 a 11.30 h.

Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia online.Inscripció online

paeria.cat